Wie zijn wij/wat doen wij

Wij vertegenwoordigen de stichting Keep Moving, its Possible die is ontstaan nadat ik ontdekte dat sporten voor mensen met een beperking (en met name de ouderen onder ons die vaak van alleen AOW of een uitkering moeten leven) extreem veel duurder is.

Drie jaar geleden kreeg ik na een operatie een incomplete dwarslaesie. Het heeft een hele tijd geduurd voordat ik bij het handbiken uitkwam. Ik kon weer naar buiten en gelijk mijn conditie opkrikken. Maar om een handbike binnen de prijs te krijgen die wij ervoor konden betalen viel nog niet mee. Gelukkig deed de gemeente Venlo ook een bijdrage via het PGB en daar ging ik: de baan op om met anderen lekker te kunnen sporten. Daar kwam ik tot de ontdekking dat sporten niet voor iedereen weggelegd is en dan met name omdat het veel te duur is. Van crouwdfunding tot jaren iedere cent opzij leggen en hulp van anderen kwam voorbij.

Ik kwam ook in mijn dagelijkse leven mensen tegen die geen lidmaatschap kunnen betalen van een vereniging. Kegelen, fitness, hardlopen en noem maar op. Mensen willen wel maar hebben de financiële middelen niet. Dus kwam ik op het idee om deze stichting op te richten om met Uw hulp mensen in staat te stellen om te gaan bewegen en zo lekker gezond bezig te zijn.

We hopen natuurlijk dat U onze stichting een warm hart toedraagt en een financiële bijdrage doet. Ieder bedrag is welkom.

Volgend jaar op 30 Juni ga ik met de handbike de Mont Ventoux beklimmen om aandacht te vragen voor mijn stichting. Volg mij op onze Facebook pagina Keep moving its possible!